Publicitat
Esports

El nedador Óscar Salguero continua fent història

El nedador del C.N. Sabadell a la piscina de Pozuelo/Cedida

Mai en té prou. El nedador sabadellenc Óscar Salguero ha fet realitat un dels pocs objectius que encara li quedaven per aconseguir: el rècord del món dels 100 metres braça de natació adaptada en la categoria SB8. De fet, Salguero ha fet un doblet, perquè també va establir un nou registre mundial en el doble hectòmetre de la mateixa prova. Tot plegat en el Torneig Ciutat de Pozuelo on va participar dins del programa de preparació per les pròximes cites internacionals.

Publicitat

El nedador del Club Natació Sabadell havia completat el triplet el passat 2018 després d'aconseguir l'Europeu dels 100 braça a Dublín. S'afegia a l'or dels Jocs Paralímpics de Río'16 i el Mundial de Mèxic de l'any següent. L'or europeu feia realitat la triple corona. Només acabar la competició a Dublín va declarar que la seva ambició se centrava a aconseguir el rècord del Món, potser pensant en la cita olímpica de Toquio'2020. Però ha arribat molt abans i per partida doble: als 100 metres braça va fer una marca de 1.08.06 i en els 200 metres, només dues hores més tard, 2.26.70. L'Óscar va demostrar, un cop més, la seva capacitat de recuperació entre prova i prova per continuar fent història en l'esport sabadellenc. I segur que els èxits no s'han acabat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top