Publicitat
Ciutat

Les obres a la C-58 tallaran la connexió entre Sabadell i Sant Quirze al febrer

A partir del 5 de febrer, els cotxes només podran circular del municipi veí a casa nostra

Obres d'ampliació dels carrils de la C-58, en una imatge d'arxiu / ÓSCAR ESPINOSA

A partir del 5 de febrer, els cotxes i camions que vulguin anar de Sabadell a Sant Quirze no podran fer-ho per la C-1413 (o carrer de Croàcia), segons ha pogut saber el Diari de Sabadell. La via, que transcorre en paral·lel als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i connecta la plaça del Mil·lenari amb el municipi veí, quedarà tallada per a qui vingui de Sabadell.

En direcció contrària, de Sant Quirze a la nostra ciutat, el pas restarà obert. Durant les obres s’habilitarà un accés exclusiu pels treballadors del polígon des de la plaça del Mil·lenari de Sabadell fins a l’entrada del polígon Can Torras, a l’alçada de la botiga de joguines Drim (carrer Miquel i Cruisafont i Peiro, 18). La sortida del polígon mentre durin les obres s’haurà d’efectuar en direcció Sabadell. L’accés als polígons restarà obert per als vianants en totes direccions.

La resta de conductors que vulguin accedir a Sant Quirze des de Sabadell podran fer-ho per la ruta del Barcelona Moda Centre, benzinera Repsol; o bé per la plaça del Mil·lenari, direcció Poble Sec i Alcampo. Les obres obligaran a anul·lar la parada d’autobús al polígon, per la qual cosa, l’última parada habilitada serà la de la plaça Mil·lenari amb Ronda Iberia.

Els canvis en la circulació de la C-1413 s’inclouen en els treballs per ampliar els carrils de la C-58, que passa just per sobre. Aquesta autopista, que uneix Barcelona amb Terrassa passant per Sabadell, Sant Quirze, Badia i Ripollet, passarà a tenir tres carrils fins a arribar a Badia del Vallès.

En concret, al tram on s’actuarà ara, a més d’eixamplar la calçada per formar el tercer carril (de quatre quilòmetres de longitud), es vol crear un quart carril discontinu per facilitar les incorporacions i sortides. La C-58 és una de les principals vies catalanes, amb més de 160.000 vehicles diaris de mitjana.

L’ampliació de carrils a l’autopista era una antiga reivindicació del Vallès Occidental, que va obtenir el vistiplau de la Generalitat l’any passat. El cost total dels treballs a la C-58 serà d’uns 17 milions d’euros.

Publicitat
Comentaris
To Top