Publicitat
Ciutat

Firmes de luxe per al diari especial d’Antoni Farrés

Antoni Farrés va deixar empremta a Sabadell, però també fora de la ciutat. Aquest dissabte el Diari de Sabadell ens hi abocarem fent un diari especial per recordar la trista efemèride dels 10 anys de la mort del primer alcalde després del franquisme, Antoni Farrés.

Li dedicarem 18 pàgines especials en què trobareu articles escrits expressament per a l’ocasió, a petició del D.S., del periodista Antoni Bassas –bons amics–, de Josep Oliu, president del Banc Sabadell, amb qui també els unia una bona amistat; i de Jordi Pujol i Soley, expresident de la Generalitat, que hi va tenir una relació política i personal intensa. L’exalcalde de Girona i exconseller Joaquim Nadal ens avança en exclusiva el capítol de les seves memòries dedicat a Farrés.

Però el diari especial també inclou una llarga entrevista amb la mare i un dels germans, a més d’entrevistes a Dolors Calvet, Quim Gòngora, Núria Gea i José Luis Rodríguez, entre molts d’altres. I l’escriptor sabadellenc Roc Casagran ens ha escrit la crònica d’un passeig per un espai emblemàtic de la ciutat, obra de l’exalcalde.

Publicitat

Jordi Pujol

“A Farrés el va votar gent que no era del seu partit. Per exemple, gent del meu [CiU]”

Joaquim Nadal

“Es mostrava irreductible al mateix nivell amb la incompetència i la corrupció”

Antoni Bassas

“Si en Farrés ho deia, la gent el creia, perquè tenia presumpció d’honestedat”

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top