Publicitat
Ciutat

Eva Abellan: “Cal repensar l’espai públic amb visió de gènere”

La Síndica aposta per un reforç de l’enllumenat als carrers més foscos i un control de les naus abandonades

La sucursal bancària abandonada on va tenir lloc la violació el passat diumenge / Manel Camps

“Hem de repensar l’espai públic amb visió de gènere”. Aquesta és la primera proposta de la Síndica de Greuges de Sabadell, Eva Abellan, per combatre els casos d’assetjament masclista. La Síndica assegura que la violació del passat diumenge a Can Feu ha visibilitzat “una realitat freqüent” que preocupa profundament la ciutadania. Davant les queixes rebudes, avança que està estudiant fórmules en clau de ciutat.

En aquest sentit, aplaudeix iniciatives com les parades intermèdies de la TUS i insta al consistori a “elevar la visió transversal de gènere”. També aposta per un reforç de l’enllumenat als carrers més foscos i un control de les naus abandonades. Abellan, d’altra banda, fa una crida als centres educatius per “fomentar una educació sexual sensible i igualitària”.

Publicitat
Comentaris
To Top