Ciutat

Una empremta i una identificació de la víctima: noves proves sobre un dels suposats autors de l’agressió sexual

Els Mossos d’Esquadra han trobat nous indicis sobre la implicació d’R.O., el segon dels suposats autors de l’agressió sexual

Fotografia: Lluís Franco

Els Mossos d’Esquadra han trobat nous indicis sobre la implicació d’R.O., el segon dels suposats autors de l’agressió sexual del passat 3 de febrer. Segons la interlocutòria emesa pel Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell, la policia catalana va trobar una empremta en una vitrina d’una de les habitacions de l’antiga sucursal de la carretera de Terrassa on suposadament haurien tingut lloc els fets.

Així mateix, també ha transcendit que la víctima va reconèixer R.O. en una roda de reconeixement com un dels suposats autors de l’agressió. Aquestes dues noves proves, que s’incoporen en el procés d’investigació obert, han estat motius de pes pel titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Sabadell per mantenir la presó ja decretada pel jutjat de guàrdia el passat divendres.

Segons la interlocutòria, la ditada que s’ha trobat “acreditaria la presència de l’investigat” en el local durant la nit dels fets. Així mateix, es té en compte el reconeixement de la mateixa víctima en seu judicial. Ara bé, el jutge insisteix que es el cas es troba en una fase indiciària i que les proves hauran de ser examinades amb deteniment.

Qui és R.O.

R.O. és germanastre d’un dels altres set arrestats per la violació múltiple. L’individu va decidir entregar-se el dimecres 6 de febrer després de conèixer que els cossos policials el cercaven per la seva participació en els fets.

Vuitè detingut per la violació múltiple de Can Feu

L’home, el vuitè encausat en els fets, es va entregar a la Policia Municipal de Sabadell i després ha passat a disposició dels Mossos d’Esquadra. Posteriorment, divendres passat va ser enviat a presó de manera provisional i sense fiança per part de jutjat de guàrdia, decisió que ha ratificat avui el responsable de la causa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top