Ciutat

Dos agents dels Mossos resulten ferits per l’explosió inesperada de dos pots de fum

Els incidents s’han produït a Mollet del Vallès i al Complex Central Egara de Sabadell

Pla general de l'exterior del complex central dels Mossos d'Esquadra de Sabadell / ACN

Dos agents dels Mossos d’Esquadra han resultat ferits per l’explosió inesperada de dos pots de fum en els darrers dies, segons ha avançat la SER i han confirmat a l’ACN els Mossos d’Esquadra.

El primer incident va tenir lloc fa uns dies a l’Escola de Policia de Catalunya, a Mollet del Vallès, quan un d’aquests artefactes va explotar mentre un instructor de la Brigada Mòbil (Brimo) impartia un curs de formació. L’esclat va causar ferides en un ull a l’agent.

El segon incident ha tingut lloc aquest divendres al matí al Complex Central Egara de Sabadell, quan un altre gent de la Brimo –els anomenats antiavalots– revisava una partida d’aquests dispositius i un ha explotat. Li ha causat ferides lleus a la cara.

Els dos artefactes pertanyien a lots diferents. El grup d’artificiers dels Mossos, els Tedax, els han retirat per analitzar-los i esbrinar la raó de les explosions. Segons la Cadena SER s’hauria produït un tercer incident, però ningú hauria quedat ferit ja que el policia duia casc.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top