Publicitat
Ciutat

Dos agents dels Mossos resulten ferits per l'explosió inesperada de dos pots de fum

Els incidents s'han produït a Mollet del Vallès i al Complex Central Egara de Sabadell

Pla general de l'exterior del complex central dels Mossos d'Esquadra de Sabadell / ACN

Dos agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits per l'explosió inesperada de dos pots de fum en els darrers dies, segons ha avançat la SER i han confirmat a l'ACN els Mossos d'Esquadra.

El primer incident va tenir lloc fa uns dies a l'Escola de Policia de Catalunya, a Mollet del Vallès, quan un d'aquests artefactes va explotar mentre un instructor de la Brigada Mòbil (Brimo) impartia un curs de formació. L'esclat va causar ferides en un ull a l'agent.

Publicitat

El segon incident ha tingut lloc aquest divendres al matí al Complex Central Egara de Sabadell, quan un altre gent de la Brimo –els anomenats antiavalots– revisava una partida d'aquests dispositius i un ha explotat. Li ha causat ferides lleus a la cara.

Els dos artefactes pertanyien a lots diferents. El grup d'artificiers dels Mossos, els Tedax, els han retirat per analitzar-los i esbrinar la raó de les explosions. Segons la Cadena SER s'hauria produït un tercer incident, però ningú hauria quedat ferit ja que el policia duia casc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top