Publicitat
Ciutat

La PAHC organitza un taller per conèixer com funcionen els Serveis Socials

La xerrada tindrà lloc el proper dimecres a les 17h a la Granja del Pas

Rosa Pahissa, portaveu de PAH Sabadell, durant una roda de premsa / LLUÍS FRANCO

La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i la Crisi de Sabadell (PAHC), en col·laboració amb la plataforma de Ripollet i Cerdanyola, organitzen un taller per informar sobre els drets que es tenen com a persones usuàries dels Serveis Socials.

"És necessari conèixer els nostres drets per buscar fins l'últim recurs en cas de necessitat", apunten fonts de l'organització. La xerrada tindrà lloc el dimecres 20 de febrer a les 17h a la Granja del Pas - al parc Central del Vallès-i està pensada per a "tothom qui necessiti aquesta ajuda".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top