Oci i cultura

L’espectacle ‘Acaba’t la sopa’ aproparà la música i la dansa a més de 1.000 escolars

‘Acaba’t la sopa’ arriba a laSala amb l’objectiu de fomentar l’accés a la cultura entre els més petits

Fotografia promocional del concert-espectacle 'Acaba't la sopa' / CEDIDA

Acaba’t la sopa és un espectacle infantil que barreja concert, dansa i teatre per apropar aquestes disciplines als més petits. A través de la història d’una nena que no vol menjar sopa, dues ballarines i un conjunt format per violí, violoncel, clarinet i piano engeguen un repertori que va des de Bach fins els Beatles.

L’Obra Social la Caixa ja va portar aquesta obra a diverses escoles de Sabadell el 2015, i ara tornen a fer-ho: demà, 19 de febrer, i el dia següent, 20 de febrer, poc més d’un miler d’escolars podran gaudir d’Acaba’t la sopa a LaSala. “Els mestres ens van demanar que ho tornéssim a portar, perquè els va funcionar bé i els nens canvien”, ha explicat la directora de LaSala Miguel Hernández, Eulàlia Ribera, en roda de premsa.

A l’espectacle -que es representarà dues vegades cada dia- hi assistiran nens i nenes de 14 escoles. El 19 de febrer hi aniran alumnes de les escoles Concòrdia, Nostra Llar, Joan Maragall, Escola Pia, Escola del Sol, Mare de Déu de la Salut i la santquirzenca Pilarín Bayés, mentre que el dia 20 seran els de les escoles Concòrdia, Can Llong, la Floresta, Teresa Claramunt, Creu Alta, Roureda i Can Sorts, de Polinyà.

“Amb activitats com aquesta volem facilitar que tothom, independentment de la seva edat i condició, tingui accés a la cultura”, ha destacat la representant de l’Obra Social, Aurora Verdugo. L’entrada a les funcions costarà 6 euros per als alumnes de Sabadell i 7 per als de fora: un preu “polític”, segons Ribera. Les entrades per a les quatre funcions ja estan exhaurides.

A la iniciativa hi participen també Rialles Espectacles Infantils i Juvenils i l’Ajuntament de Sabadell. La regidora de Cultura, Montserrat Chacon, ha celebrat que aquest sigui “un projecte compartit” i s’ha felicitat de poder repetir aquesta col·laboració any rere any.

Comentaris
To Top