Esports

El voleibol del Club Natació continua amb pas ferm

Les noies aspiren a entrar als llocs que donen accés a la fase d'ascens/CNS (cedida)

Un altre doblet. Els equips sèniors del Club Natació Sabadell continuen el seu pas ferm per la Primera Nacional. L'equip masculí va visitar la difícil pista del CV Olot, conjunt caracteritzar per la seva lluita incansable. Els nadadors van fer un partit molt seriós, sense cometre errades i ben col·locats sobre el camp. Això els va permetre endur-se el primer set per 19-25. A la segona màniga, els locals es van mostrar més sòlids arribant a dur 6 punts d'avantatge, però l'entrada d'un veterà com l'André va funcionar com a revulsiu i el Cristian Patrón va posar el cadenat en defensa col·locant un grapat de bloquejos a l'atac garrotxí. Tot plegat per remuntar i guanyar el segon set per 23-25. El tercer, amb el rival tocat anímicament, va ser més còmode (14-25) per sentenciar la victòria amb jugadors més joves del planter.

Publicitat

El femení havia de guanyar a Premià de Dalt per mantenir les aspiracions d'accedir a les fases d'ascens. A priori, semblava un rival assequible, però a l'hora de la veritat les locals van donar una bona rèplica, venent prou cara la seva pell. Així ho van reflectir els guarismes dels dos primers sets (19-25 tots dos). En el tercer, el Club Natació va demostrar la seva superioritat per un contundent 9-25. Tres punts que situa a les noies del Club en cinquena posició amb un partit pendent. La pròxima jornada jugarà dos partits a casa i en cas de guanyar-los es col·locaria de ple en la part capdavantera de la classificació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top