Publicitat
Ciutat

Qui és la dona que la secretària judicial va confondre amb Carme Forcadell?

Forcadell, declarant al Suprem / EFE / T.S.

El 20 de setembre del 2017, Carme Forcadell va anar a la concentració a la Rambla de Catalunya de Barcelona i a la conselleria d’Economia, a donar suport a Oriol Junqueras per la detenció de col·laboradors afins.

Aleshores, l’expresidenta del Parlament no va fer cap intervenció pública, tot i que la secretària judicial del registre a la conselleria, Montserrat del Toro, assegura que la va poder escoltar. Així ho ha explicat aquest dimecres en el seu torn de declaració com a testimoni al Tribunal Suprem pel judici al procés.

Sembla ser, però, que la veu que hauria escoltat la secretària judicial és la de la diputada d’ERC Raquel Sans. A les xarxes socials, diferents usuaris també han fet notar que Forcadell és de Xerta (Baix Ebre) i Sans de Valls (Alt Camp), per la qual cosa també hauria confós l’accent. “¡Sóc la veu!”, ha dit Sans a Twitter.

Publicitat
Comentaris
To Top