Ciutat

L'Aeroport de Sabadell incrementa les operacions un 34 per cent aquest mes de febrer

Una avioneta aterrant a l'aeroport de Sabadell / LLUÍS FRANCO

Durant el mes de febrer l'Aeroport de Sabadell va registrar 3.806 operacions, un 33,4% més que en el mateix període de l'any passat. El nombre de passatgers també ha crescut en el mateix període, amb una xifra tota de 327 persones transportades, el que suposa un 18,9% més que en el mateix mes de l'any passat.

Publicitat

Tendència a l'alça

Sumant els mesos de gener i febrer, l'aeroport sabadellenc acumula xifres positives respecte l'any anterior. En aquests dos primers mesos de l'any, l'Aeroport de Sabadell acumula 7.095 operacions, un 23,3% més que el mateix període del 2018. Pel que fa a passatgers, la xifra s'eleva fins als 589, la qual cosa suposa un 3,9% més.

GRÀFICS: Així s’ha enlairat l’aeroport de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top