Publicitat
ESPORTS

El Sabadell Nord rep al Lloret amb moltes baixes

El conjunt de Quico Díaz està molt a prop de la permanència/Ll.F.

La jornada de futbol territorial ofereix, a Primera Catalana, un atractiu Sabadell Nord-Lloret a la Zona Esportiva de Ca n’Oriac el diumenge a les 11.30 h. El conjunt de Quico Díaz es veu afectat per una allau de baixes que afecten, especialment, a la línia defensiva. Un greu contratemps pel tècnic sabadellenc que encara somia a lluitar en la zona alta en la recta final del campionat. De totes maneres, l’objectiu prioritari és la permanència matemàtica i sumar aquests tres punts seria un pas pràcticament definitiu.

A Segona Catalana, la Zona Sud acull un derbi vallesà entre la UE Sabadellenca i UE Castellar (diumenge, 11.30 h). El conjunt de Jesús Rueda, Betis, vol amarrar la victòria per allunyar-se una mica més de la zona perillosa i viure un final de lliga tranquil. D’altra banda, el Sabadell B té un repte molt complicat al camp del líder Berga (diumenge, 16.30 h).

L’apassionant Tercera Catalana també té duels de màxim interès, tots en diumenge. El Can Rull defensarà el lideratge a Barberà (12h) mentre el Tibidabo TR s’enfronta, després de caure a la Zona Esportiva de Can Rull, a un altre rival directe com el Badia, que es resisteix a tirar la tovallola en l’aferrissada lluita per l’ascens i promoció. Tres punts vitals pel conjunt de Torre Romeu davant la seva afició. El Llano també necessita guanyar al camp del Castellbisbal (12 h) per mantenir les seves opcions. La Marina-Can Gambús hauria de sumar tres punts còmodes al camp del cuer La Guàrdia i l’EF Planadeu rep al Cerdanyola (11.30 h).

En Lliga Nacional juvenil, el Mercantil visita l’At. Segre carregat de moral després de l’èpica remuntada davant l’Espanyol B. En categoria femenina, el Centre d’Esports juga diumenge (12 h) a Olímpia contra el Fontsanta-Fatjó.

Futbol inclusiu

Aquest diumenge (12 h), en el Poliesportiu Olímpia, torna la competició de futbol inclusiu amb el partit entre el Sabadell i la UD Cirera. Una nova oportunitat per l’equip de José Sag d’aconseguir la victòria i celebrar el primer títol de la temporada. I també de veure en acció uns jugadors que entrenen amb molt d’entusiasme.

Publicitat
Comentaris
To Top