Esports

El Club Natació femení de voleibol es juga el passi a les fases d'ascens

L'equip femení pot posar la cirereta a una gran temporada/Ó. Espinosa

Les instal·lacions de Les Naus del Club Natació Sabadell viuran aquest dissabte (18.30h) una jornada de màxima intensitat i emocions. L'equip sènior femení de Primera Nacional es juga el passi a les fases d'ascens a la Superliga-2 en un duel contra el CV Sant Cugat. Les nadadores no en tenen prou amb la victòria. Només aconseguiran l'objectiu si s'imposen per 3 sets a 0 al conjunt santcugatenc que no es juga res en el partit. Seria la cirereta a una gran campanya de les noies d'André, que disputarien un playoff per segon any consecutiu.

Publicitat

S'espera un gran ambient a Les Naus. Abans jugarà l'equip masculí contra el potent CV Sant Martí que també es juga les seves opcions de classificar-se per les fases d'ascens en lluita amb altres tres equips. Els nadadors ja no es poden classificar, però també han completat una excel·lent temporada, molt a prop dels llocs de privilegi.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top