Ciutat

La diversitat del Pixie Market aterra un any més al Parc Catalunya

Una de les parades d'antigalles al Pixie Market / LLUÍS FRANCO

El mercat d’artesania i segona mà Pixie Market trepitja amb força al Parc Catalunya de Sabadell. En total 140 parades han estat distribuïdes per tot el parc i des de bon matí ja han rebut un gran nombre de visites. L’anterior edició va aplegar al voltant de 10.000 persones i aquest any es preveu superar aquesta xifra.  Tot i que el temps no ha acompanyat gaire, els sabadellencs han aprofitat l’ocasió per adquirir tota mena de productes. El Marc, un dels assistents del mercat, busca en una capsa plena de vinils algun disc que encara que no tingui. Jimi Hendrix, AC/DC o Michael Jackson són alguns dels noms dels artistes que es llegeixen a les diferents portades.

Les opcions eren tantes que cadascú buscava coses diferents. Segells, bijuteria, roba de segona mà, il·lustracions, joguines o antigalles eren algunes de les possibilitats. Mentre exhibeixen els seus productes, alguns artesans continuen treballant en les seves creacions com la parada Sagrada de bijuteria. L’ambient és relaxat, no hi ha gens de pressa durant els diumenges. La música d’un dels escenaris amenitza la jornada de compres tot i que les actuacions musicals s’allargaran ben bé fins a la nit.

A prop de l’skate park, la responsable de la parada de flors i garlandes Marba buscava al seu expositor una corona de flors blaves a petició d’una de les assistents mentre al costat, dues amigues s’emprovaven jaquetes texanes de la Levis rebaixades a meitat de preu.

Altres assistents, encuriosits per les antigalles i els llibres de col·leccionista, observen els objectes que exposats mentre comenten i recorden que alguns d’aquests objectes els utilitzaven a casa quan eren més petits. Finalment, es decideixen per una ploma estilogràfica pròpia del segle XX.

L’olor de la carn a la brasa marca l’hora de dinar i guia als assistents fins al cor del Parc Catalunya. Allà els hi espera la braseria argentina El Guinche que reparteix, en plats de plàstic,  filets de carn amb patates a dojo. Amb una cervesa a la mà i les compres fetes, els sabadellencs seuen a les taules de fusta gaudint, ara sí, del migdia de diumenge assolellat.

Comentaris
To Top