Vallès

FEM Vallès demana als alcaldables que impulsin l’Àrea Vallès

Vista de Sabadell i el Vallès en una imatge d'arxiu / Lluís Franco

La plataforma FEM Vallès ha demanat a tots els partits polítics del Vallès Occidental i l’Oriental que impulsin l’Àrea Vallès dins dels seus programes electorals el proper 26 de maig. “Cal veure el Vallès com una realitat supramunicipal interconnectada, líder en quasi tots els sectors econòmics i que cal gestionar de forma conjunta”, asseguren en el comunicat.

Així mateix, també consideren que s’ha de tractar en conjunt dels “problemes que arrossega el territori” com la mobilitat, les infraestructures, el medi ambient o les polítiques d’ocupació, entre d’altres. Segons expliquen, l’impuls de l’Àrea Vallès implicaria “una notable inversió de productivitat i una millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans”.

Per a la plataforma, compartir la visió és “fer un salt qualitatiu”, i consideren que la regió de Barcelona “ha d’incorporar plenament el fet social, econòmic-productiu i ambiental” del Vallès. En aquest sentit asseguren que les dues comarques juguen el paper de “frontissa”, i consideren que l’Àrea Vallès és “un projecte de futur de país”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top