Diners

Sabadell Renting i Movento donen dos cotxes elèctrics per als més petits a l’Hospital de Terrassa

Les empreses Sabadell Renting i Movento han donat a l’Hospital de Terrassa dos petits vehicles elèctrics per als pacients més joves. Els cotxes serviran per evocar sentiments d’alegria en els nens i nenes i animar-los durant la seva estada ja que, en general, se senten intimidats en un entorn sanitari. Igualment, podran fer els desplaçaments a quiròfan o a fer-se proves conduint els vehicles.

Membres de l’Hospital de Terrassa amb un dels petits cotxes elèctrics / CEDIDA

El director general de Sabadell Renting, Javier León, ha explicat que “teníem ganes de donar una vessant solidària a la nostra especialitat, que són els vehicles, i estem molt contents d’aquesta col·laboració amb l’Hospital de Terrassa”.

Comentaris
To Top