ESPORTS

Antonio Hidalgo “Ens feia molta falta aquesta victòria”

Antonio Hidalgo donant instruccions als seus jugadors / Lluís Franco

Les reaccions del tècnic Antonio Hidalgo després de la victòria davant el Lleida (1-0).

Sobre el triomf aconseguit després d’onze jornades sense fer-ho: Ens feia molta falta aquesta victòria. Veníem de molt de temps sense guanyar i l’equip ho necessitava”.

Guió del partit: “Hem fet una molt bona primera meitat tot i no gaudir de gaires ocasions. Exceptuant la gran oportunitat d’Adri que a continuació ha estat el gol de l’Arturo. A la segona meitat és cert que no hem gosat del control del partit. A vegades és complicat que tot ens surti com un preveu al llarg dels 90 minuts, entre altres coses, per les situacions mentals de cada jugador”.

Esquema tàctic consolidat: “Els jugadors de mica en mica van assimilant alguns matisos i això també ho veiem amb el rival que es veu obligat a canviar coses. És important que els jugadors rivals notin que no és fàcil marcar-nos.

Última jugada: “Ha estat difícil de gestionar. Són situacions complicades però Roberto ha estat molt bé, en la mateixa línia que vaig arribar”.

Comunió amb l’afició: “Els necessitem a tots perquè en moments com els que hem viscut avui amb l’última jugada la seva ajuda és vital”.

Manuel Gato: “Guanyar s’havia convertit en una obsessió”

Eufòria mesurada: “Hem de ser prudents perquè ha costat molt i ara el que no hem de fer és deixar-nos portar. Quan una cosa costa tan a vegades et relaxes, i ara és quan hem de collar més. Guanyar s’havia convertit en una obsessió i, per fi, ho hem aconseguit”.

De partit controlat a partit descontrolat: “Tenim una petita influència negativa per la situació. En gran mesura és per al moment que vius perquè sempre vas amb l’aigua al coll hi ha moments en el partit que l’equip pateix, però és normal. Els equips de dalt també pateixen pels seus objectius”.

Ovació de l’afició: “Al final sempre et satisfà. Un sempre treballa però a vegades les coses no surten com un vol. Avui he tingut la sort de viure la part bonica. Agraeixo a la gent per l’escalf que m’ha donat. Això ho hem de treure entre tots, jugadors, afició, periodistes i gent del club”.

El Sabadell sobreviu amb un agònic triomf sobre el Lleida (1-0)

Comentaris
To Top