Ciutat

Els Bombers atenen 19 incidències a causa de les ràfegues de vent

Les fortes ventades provoquen la caiguda de vuit arbres

El carrer Prat de la Riba on han caigut dos arbres / Google Maps

A causa de les fortes ràfegues de vent presents durant aquest matí de dissabte, els Bombers de Sabadell han atès un total de 19 incidències ocasionades pel vent. De moment però, no hi ha hagut cap ferit ni cap accident greu.

De les 19 incidències, vuit tenen a veure amb la caiguda d’arbres. En concret, els arbres han caigut al carrer Mauritània, el Passeig Espronceda, el carrer Prat de la Riba, el carrer Goya, al passatge de Cotlliure i al carrer Louis Braille. Aquests han estat retirats sense causar desperfectes al mobiliari urbà. També s’han retirat dues uralites d’un celobert al carrer Francesc Layret i al carrer Romaní.

Altres petites incidències han estat la caiguda d’algunes teules de la coberta de les cases del carrer de la Borriana i la Via Aurèlia; la retirada de persianes de fusta despenjades i a punt de caure al carrer Velázquez; la caiguda d’una pèrgola a la finca d’un particular i una lona que feia efecte vela al Polígon Industrial Can Roqueta, entre d’altres.

Per prevenció, s’han retirat objectes com pots de pintura i eines de treball a les obres del passeig d’Espronceda i el carrer de Velázquez.

Per part de Policia Municipal de Sabadell, no hi ha hagut cap intervenció.

Comentaris
To Top