EDITORIAL

Editorial: Què fem amb el Passeig?

Si la Gran Via és aquella ferida que parteix en dos la ciutat i que està gairebé igual que quan es va inaugurar fa uns 40 anys, el passeig de la Plaça Major és la via que ha mutat més els darrers anys i té tothom insatisfet. Avui preguntem als candidats a les eleccions què faran ells amb el Passeig si guanyen i l’aparcament buit que hi ha a sota. Tots, sense excepció, estan d’acord que el desert que hi ha ara al Passeig és un bunyol que s’ha d’arreglar. Algun diu que sembla una pista d’aterratge per a avions, i no li falta raó.

N’hi ha que tenen idees molt concretes, i d’altres que admeten que s’ha de fer alguna cosa, però no saben quina exactament. En el que coincideixen alguns és que cal unir el pàrquing de sota l’Ajuntament amb el dels FGC que està buit ara mateix, i fer-hi l’entrada i la sortida pel carrer de les Valls. Amb el perill de caure en el centralisme sabadellenc, perquè hi ha molts carrers als barris que també necessiten una repensada en profunditat, el Passeig és la primera imatge de la ciutat que reben els que ens visiten, i ara mateix no és la nostra millor cara. El que cal, segur, és un consens entre partits per fer una cosa que tothom accepti perquè no canviï cada quatre anys. Ho aconseguiran?

Comentaris
To Top