Publicitat
Vallès

Es dispara la participació al Vallès Occidental

La gent fa cua per votar a Matadepera / Ajuntament de Matadepera

Les dades de participació s’han disparat respecte a l’any 2016 als municipis del Vallès Occidental. Mentre que a les 14 h ja es superava el 40%, i les dades mostraven un increment de 12 punts, a les 18 h quasi tots els municipis de la comarca superaven el 60%, amb augments de 18 punts de mitjana respecte a les anteriors eleccions generals.

A les 18 h, Sant Quirze liderava la participació a la comarca amb un 69,08%, i un increment de 22 punts respecte als comicis de l’any 2016. A Sentmenat també s’ha obtingut el mateix increment, i les últimes dades mostraven que un 66,68% de l’electorat ja ha votat. Sant Cugat és el segon municipi amb la participació més alta, amb un 68,07% , i un increment de 19 punts.

A Castellar, Cerdanyola, Barberà, Palau i Santa Perpètua ja ha votat més del 65% del cens electoral. En el cas de Matadepera, que presentava la participació més baixa de la comarca a les 14 h, la participació a les 18 h ja era del 64,74%. Sant Llorenç Savall s’ha quedat amb la xifra més baixa, amb un 61,08% i només 16 punts d’increment respecte al 2016.

Publicitat
Comentaris
To Top