Ciutat

Joan Berlanga (Sabadell en Comú): “Els resultats ens confirmen que estem arrelats a Sabadell”

El cap de llista de Sabadell en Comú, Joan Berlanga / ÓSCAR ESPINOSA

El cap de llista de Sabadell en Comú a les eleccions municipals, Joan Berlanga, es mostra satisfet amb els resultats de les generals “tot i que els comicis tenen dinàmiques diferents, el fet que les tres primeres forces del 2015 haguem repetit com les més votades ens confirma que sóm un partit arrelat a la ciutat”, analitza, en referència al PSC, ERC i l’espai dels comuns.

Malgrat que el resultat aconseguit per En Comú Podem és una mica inferior al de les generals del 2015 -gairebé 3.000 vots menys-, Berlanga es mostra “optimista”. Tampoc li treu el somriure el fet que Unidas Podemos hagi perdut 31 escons: “en aquests moments està imposada la dinàmica de la polarització, i nosaltres no juguem al blanc o negre en el tema nacional”, justifica Berlanga, content que el sabadellenc Joan Mena entri com a diputat al Congrés.

Berlanga també celebra l’alta participació -un 78,90% dels sabadellencs han votat-, tot i que lamenta “que un de cada cinc ciutadans de Sabadell no hagin votat”. “Això són molts milers de persones, hi ha encara molt marge de millora”, comenta.

Eleccions generals 2019: consulta els resultats de Sabadell

Comentaris
To Top