Publicitat
Ciutat

Candidat, tinc una pregunta per a vostè

A dalt, Joan Berlanga, Marta FarrésAdrián Hernández, Lourdes Ciuró. A baix, Esteban Gesa, Juli Fernàndez, Marisol Martínez i Maties Serracant / DS

Aquest dissabte 4 de maig a les 10.30 hores del matí el Diari de Sabadell organitzarà per primer cop un debat electoral els dies previs a unes eleccions municipals. Hi hem convidat els vuit caps de llista dels partits que actualment tenen representació municipal: Maties Serracant, Juli Fernàndez, Joan Berlanga, Marisol Martínez, Marta Farrés, Lourdes Ciuró, Adrián Hernández i Esteban Gesa. Amb ells parlarem de la ciutat, dels projectes de futur, de les seves propostes i del que han fet durant els últims quatre anys, en el cas dels partits de govern. Però sobretot els farem debatre entre ells, que d'això es tracta en un debat electoral, amb un sistema novedós.

Participa-hi!

Però també volem sentir la veu i les inquietuds dels nostres lectors, i per això volem que hi pogueu prendre part. El camí per fer-ho és fàcil: envieu la vostra pregunta –i a quin candidat li voleu fer– al correu a redaccio@diaridesabadell.com i, sobretot, poseu a l'assumpte del correu 'DEBAT DS'. Entre totes les que rebem en seleccionarem unes quantes perquè les pogueu fer en directe, i us avisarem prèviament. La resta, podeu venir a veure el debat com a públic, lògicament.

El debat, al Parc Catalunya

El lloc escollit per fer el debat electoral serà un lloc especial: el mirador privilegiat que hi ha al costat de l'estàtua dedicada a Antoni Farrés al Parc Catalunya.

Durant la campanya electoral hi haurà altres debats a la ciutat amb els candidats, però el del D.S. serà el primer, el que obrirà el foc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top