Publicitat
Ciutat

Sabadell en Comú - En Comú Guanyem escurça el seu nom a Sabadell en Comú - ECG

El cap de llista de Sabadell en Comú, Joan Berlanga / ÓSCAR ESPINOSA

La candidatura encapçalada per Joan Berlanga, Sabadell en Comú - En Comú Guanyem, passa a dir-se Sabadell en Comú - ECG. És la decisió proposada pel partit i acceptada aquest mateix dimecres per la Junta Electoral de Zona, que ha donat la sorpresa aquest matí no publicant la llista dels comuns com a definitiva de cara a les eleccions municipals.

Publicitat

Des de la formació local apunten que se'ls ha denegat la candidatura perquè incloïa el nom Guanyem, registrat anteriorment pel propietari de la marca Ganemos, Julià de Fabián. L'afegit 'En Comú Guanyem' no és únic del partit sabadellenc, és el que utilitzen els comuns a nivell català per recollir els suports que els donen presència a la Diputació, un procediment que fan la majoria de partits, amb denominacions diferents.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top