EDITORIAL

Editorial: Jugar amb la política

Marisol Martínez, i de retruc Joan Berlanga, han estat víctimes d’una persona que ha volgut aprofitar que va registrar la marca política Guanyem abans que ho fes Ada Colau el 2015 –així es volia presentar a les eleccions de Barcelona– per obtenir-ne un benefici. La setmana passada, quan es van publicar al BOE totes les candidatures presentades als municipis, a Sabadell en va aparèixer una, encapçalada per una tal Kiruna Rosa Domingo que no coneixia ningú, amb el mateix nom que la de Marisol Martínez, Guanyem Sabadell.

Dimarts, la Junta Electoral va obligar Martínez i Berlanga a canviar el nom del seu partit si no volien que els anul·lés la candidatura, i ho han fet. Quin és el motiu d’aquesta llista fantasma? Martínez va explicar en roda de premsa que el propietari de la marca, Julià de Fabián –de Santa Maria de Palautordera– no els ha demanat diners, però eldiario.es ha publicat que en altres municipis de l’Estat ha passat el mateix i els perjudicats admetien que els van demanar diners per poder fer servir la marca, i que en els municipis on no van pagar han aparegut aquestes llistes fantasma. No hi ha res més trist que jugar amb la política i a sobre utilitzar-la per extorsionar.

Comentaris
To Top