Eleccions municipals

Juli Fernàndez: ‘Sabadell republicà, una ciutat per a tothom’

“En aquestes eleccions municipals o guanya el bé comú i el republicanisme (liderat per ERC) o ho farà el neobustisme i els del 155”

Juli Fernàndez en una imatge d'arxiu / Óscar Espinosa

[Per Juli Fernàndez, candidat d’ERC]

En aquestes eleccions municipals o guanya el bé comú i el republicanisme (liderat per ERC) o ho farà el neobustisme i els del 155.

Fa 4 anys el govern que sortia de les urnes era aquell que estava compromès amb la voluntat de començar una nova etapa. Això implicava fer net del bustisme, que havia portat la ciutat a ser coneguda per corrupció i escàndols. I aquest govern del qual hem format part no ho ha tingut fàcil, ja que ens vam trobar un ajuntament en estat crític, sense projecte, amb equips desmotivats i sense les eines necessàries que garantissin el correcte manteniment de la ciutat.

Però la situació ha millorat, ara som coneguts per coses que ens haurien d’omplir d’orgull a tots i totes. Hem defensat com pocs han fet la dignitat, els drets i les llibertats de la nostra gent per sobre de tot. Hem defensat els drets bàsics, com els de l’habitatge i els drets energètics de les persones més vulnerables. Hem defensat cada euro que paguem en impostos i fent que vagin a allò que tenim contractat. Hem tornat a tenir contractes de manteniment de carrers, de l’arbrat, de les clavegueres, hem aconseguit fer desaparèixer la llista d’espera del servei d’atenció a la dependència. I hem desenvolupat experiències pilot per tal que els nostres joves tinguin professors d’anglès addicionals i els nostres nens i nenes de l’escola pública tinguin cursos de natació com a activitat curricular.

Al mateix temps hem fet realitat i desencallat impensables com el soterrament dels FGC a Can Feu-Gràcia. Hem començat a eixamplar el centre per a la gent, amb la zona per a vianants del carrer Sant Pere. Hem acabat d’una vegada per totes la plaça Espanya, la del Vapor Cusidó, el Parc de les Aigües, la Plaça Lisboa, la de Navacerrada, la d’Indinil i Mandoni, hem refet de nou el carrer Onyar. Hem aconseguit iniciar també el procés de construcció de l’escola Virolet, l’institut Arrahona i un nou institut a l’Eixample. I hem lluitat fins a aconseguir fer realitat el nou CAP Can Llong i ampliar les urgències de l’Hospital Parc Taulí.

En aquests anys sempre hem estat defensant la llibertat i els drets dels nostres veïns i veïnes a l’autodeterminació de Catalunya estant al costat del govern i del Parlament, sent lleials amb el mandat democràtic del nostre poble.

Però encara ens queden moltes coses per fer: nous projectes com la reivindicada Biblioteca de Gràcia a l’Espai Sellarès i Deu. Aconseguim la connexió de la carretera de Castellar amb la Ronda Oest per canviar profundament la Gran Via concentrant les dependències de l’Ajuntament de Sabadell a l’Artèxtil fent un districte administratiu i de coneixement alhora que fent la Residència Sud. Fem del Vapor Turull un espai verd amb jardinets!

La clau la tens tu el proper 26 de maig. Tu decideixes si vols continuar construint la ciutat dels valors republicans, on la prioritat sempre seran les teves necessitats.

Continuem fent de Sabadell far de les llibertats!

Comentaris
To Top