Publicitat
Ciutat

100% Sabadell proposa crear l'Institut de Cultura "per posar la ciutat al mapa"

La cap de llista de Guanyem Sabadell, Marisol Martínez / ÓSCAR ESPINOSA

100% Sabadell proposa la creació de l'Institut de Cultura de Sabadell, una institució que -diuen des del partit- ha de servir "per posar la ciutat al mapa de la cultura de Catalunya". La formació liderada per Marisol Martínez apunta que amb aquest nou institut Sabadell "ha de marcar un perfil cultural propi d’acord amb la identitat de la ciutat, la seva riquesa i pluralitat".

"Sabadell és òpera i també és rumba, sardanes, corals, jazz, coros rocieros i pop-rock", assegura la nota de premsa de 100% Sabadell, on el partit afegeix que la cultura "és transgressió, innovació i mirada crítica". "Hem d’aportar eines que facilitin que les entitats i promotors culturals tinguin en l’administració un aliat", prometen.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top