Ciutat

Sabadell en Comú vol convertir l’Artèxtil en la capital de l’FP

L'Artèxtil, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

La candidatura Sabadell en Comú ha presentat aquest vespre al Casal Pere Quart les principals línies del seu programa econòmic. Principalment, volen convertir Sabadell en una ciutat referent en la Formació Professional (FP) amb una fundació que tingués la seva seu a l’Artèxtil.

El número 3 de la candidatura, Eduard Navarro, ha explicat que “volem que Sabadell sigui la capital de la Formació Professional de Catalunya”, partint de la feina feta aquest mandat. L’actual regidor de Promoció Econòmica ha defensat la feina feta en aquesta àrea, que inclou carpetes com la Fira o el Vapor Llonch. Sobre aquest equipament, Navarro ha reivindicat durant l’acte que “és una de les joies de la corona d’aquest ajuntament”, però que “no ens el vam trobar en la situació que hauria d’estar. Hem hagut de posar-lo al dia en aquests quatre anys”.

Joan Coscubiela, aquest dilluns a Sabadell / ÓSCAR ESPINOSA

L’exdiputat dels comuns Joan Coscubiela ha vingut a donar suport a la candidatura de Sabadell en Comú, especialment al cap de llista, Joan Berlanga. Coscubiela, que durant l’acte s’ha permès fer broma sobre els canvis de nom dels comuns, ha defensat que tot i això mantenen l’essència.

En clau local, Coscubiela ha etzibat en referència a Lourdes Ciuró que el 2012, sent diputada de CiU al Congrés, va votar a favor de la reforma laboral del PP. “La mateixa candidata que va votar a favor de la reforma laboral, fa uns mesos també va votar en contra els pressupostos generals de l’estat més socials de la història”, ha dit, afegint que “no ho oblideu quan aneu a votar”.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top