Ciutat

Esteban Gesa: “Continuaré treballant per la ciutat”

Esteban Gesa i Cuca Santos a la seu del Partit Popular de Sabadell / M.C.

El Partit Popular ha viscut una de les nits més amargues que es recorden en unes eleccions democràtiques. El candidat de la formació, Esteban Gesa ha estat votat per 2813 electors, molt lluny dels resultats que va aconseguir a les eleccions del 2015 on va ser escollit per 4820 sabadellencs i sabadellenques.

Gesa, que ha seguit els resultats des de la seu ubicada al carrer Àngel Guimerà acompanyat per alguns membres de la llista com Cuca Santos, ha volgut felicitar a la cap de llista Marta Farréspels excel·lents resultats” a qui ha desitjat “tota la sort del món” tot i reconèixer que “aquests resultats m’han sorprès molt“. Tanmateix, el fins ara regidor de la ciutat ha volgut “agrair a totes les persones de la meva candidatura, a tots els veïns i veïnes de Sabadell que han votat Partit Popular i, especialment, a la Cuca Santos, la meva companya i amiga per la campanya excel·lent que hem fet”.

La fragmentació en les formacions de dretes i extrema dreta, ha estat un dels detonants d’aquests resultats segons el líder de la formació a Sabadell en afirmar que “en lloc de concentrar el vot en el nostre partit, s’ha presentat una altra opció com VOX i una part important d’aquests vots en el seu moment eren del Partit Popular”. Tot i això, Gesa ha reconegut que “el poble ha parlat i per tant no ens ho hem merescut. Si els veïns no ens donen suport, s’ha d’acceptar i continuar treballant. Quan un fa el que pot no està obligat a més. Ens hi hem deixat la pell i no ha sortit, una altra vegada serà“, ha afirmat en to resignat.

Ràpidament, però, Gesa, ha volgut passar pàgina i fent gala del seu positivisme, ha assegurat que la formació “continuarà treballant des de dins o des de fora, com ara ens tocarà. Aquesta és la meva ciutat i jo haig de continuar veient el Sabadell Nord, Sabadell i Tibidabo” ha confessat, Gesa, gran aficionat al futbol.

Davallada de vots

Des de l’arribada del segle XXI, el Partit Popular sempre havia aconseguit tenir representació a l’Ajuntament. L’any 2003 i 2007 els populars van aconseguir dos regidors de la mà de Jordi Soriano i Patrícia Martínez. Uns resultats que van millorar l’any 2011 amb l’entrada d’un tercer regidor: Antonio Vega, Esteban Gesa i Elisabeth Pans. A partir d’aleshores, però, el PP va entrar en una davallada de vots i conseqüentment de regidors. Gesa, que s’estrenava com a candidat, va ser l’únic representant de la formació en entrar en el consistori fins el dia d’avui.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top