Publicitat
MONTCADA

Presó provisional sense fiança pel presumpte autor del crim de Montcada

Agents dels Mossos d'Esquadra treballant al lloc de l'apunyalament mortal a Montcada i Reixac / ACN

El Jutjat d’Instrucció número 6 de Cerdanyola ha acordat la presó provisional comunicada i sense fiança pel presumpte autor de l’assassinat de Montcada del passat dissabte. L’home de 26 anys i nacionalitat espanyola s’enfrontaria a un delicte d’assassinat.

Els fets van succeir dissabte al matí al creuament entre els l’avinguda Terra Nostra i el carrer de l’Alzina. El presumpte autor del crim va abordar a la que seria la seva exparella i a l’actual parella d’aquesta. Segons la versió de diversos testimonis i veïns, després de discutir va apunyalar l’home de 33 anys i nacionalitat veneçolana en diferents parts del cos.

Publicitat

“Semblava que estigués posseït, va ser acarnissat”, explicava el Miguel, veí d’una casa a escassos metres del lloc on es van produir els fets. Segons el mateix testimoni, després de cometre l’agressió, l’home va llençar l’arma a una casa propera, i acte seguit, un grup de persones que estaven a un bar del costat, van agredir-lo i retenir-lo fins l’arribada dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top