RIPOLLET

Un incendi obliga a desallotjar una cinquantena de persones a Ripollet

Una cinquantena de persones han sigut desallotjades aquest divendres de matinada, a causa d’un incendi a Ripollet. Segons han informat els Bombers, el foc s’ha iniciat a l’interior d’un taller mecànic després que dos vehicles s’incendiessin. L’edifici està situat al carrer de Pablo Picasso, molt a prop d’una benzinera.

L’avís s’ha rebut passada la mitja nit i els Bombers han activat 7 dotacions. Com a mesura preventiva, s’ha desallotjat a 50 persones de l’edifici afectat així com d’altres habitatges annexes. Cap d’aquestes persones ha resultat ferida.

L’incendi s’ha extingit prop d’una hora més tard i tots els veïns han pogut tornar a casa seva. A causa del foc s’ha vist afectada una nau annexa a l’edifici, però no així la benzinera.

Comentaris
To Top