Ciutat

Sabadell tindrà dos nous jutjats a partir del 31 de desembre

Seran els 9 i 10 de primera instància i entraran en funcionament a partir del 31 de desembre

Edifici dels jutjats de Sabadell, a l'Eix Macià / CEDIDA

Els jutjats de primera instància 9 i 10 de Sabadell entraran en servei el proper 31 de desembre, segons ha avançat aquest dimarts Ràdio Sabadell. L’ampliació de les sales a la ciutat estava prevista per a finals del 2018, però encara no s’ha dut a terme. El degà del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, Manolo Hernández, ha explicat en una entrevista al programa Al Matí que des de la seva entitat confien en què aquest cop es compleixin les promeses; però que tot plegat arriba amb molt de retard. “Més incompliments, jo crec que no hi pot haver”, ha opinat Hernández en conversa amb l’emissora local, “No podem fer altra cosa que pensar que ara si que això anirà de debò”.

El degà del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell ha assegurat però, que aquesta serà una solució temporal que no arreglarà el problema de fons. També ha reivindicat la construcció d’una nova seu que substituirien els actuals a l’Eix Macià; i ha anunciat que ha demanat una reunió amb l’alcaldessa Marta Farrés per plantejar el tema. “No podem esperar més. Els problemes dels jutjats de Sabadell són inajornables. No es resoldran tampoc amb els jutjats 9 i 1o, perquè aquesta és una solució que arriba molt tard, però com a mínim ajudaran a poder apaivagar una mica el foc que tenim”.

Els sindicats CCOO i les associacions de jutges i fiscals CSIF i STAJ van denunciar dilluns les temperatures “insuportables” que els magistrats i lletrats que treballen als jutjats de Sabadell estan patint en els darrers dies a causa d’una avaria dels sistemes de climatització. En un comunicat van indicar que s’han arribat a assolir 38 graus centígrads i afirmen que la situació “està afectant la salut dels empleats”

El Col·legi d’Advocats adverteix del perill d’ajornar la implantació de dos nous jutjats

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top