Publicitat
EDITORIAL

La viabilitat ha vingut de Londres

L’acord amb el nou inversor del Centre d’Esports -en realitat un grup de sis inversors- és una de les notícies més importants dels últims anys per l’entitat. Falta la signatura, però sembla tot ben lligat: la viabilitat del club està assegurada. Ha de ser motiu d’alegria pel soci i seguidor arlequinat després d’uns mesos d’incertesa i nerviosisme. Calzada, però, ha sabut moure’s amb màxima discreció per tocar les tecles adequades i culminar un acord molt complex entre empresaris que representen quatre països diferents.

Publicitat

Aquest punt, precisament, és el que provoca la nostra reflexió. Sis empresaris estrangers, sense cap vinculació amb Sabadell i el Centre d’Esports, es convertiran en els principals inversors d’una de les entitats esportives claus de la ciutat. Esteve Calzada va ‘pentinar’ Sabadell fa uns mesos sense trobar cap mena de sensibilitat econòmica per un club amb 116 anys d’història. És trist, sobretot tenint exemples propers, com el de l’Eibar i el seu gran miracle a Primera Divisió, on tot el capital és de casa. El Sabadell, o millor dit Esteve Calzada, ha hagut de remoure mig món i lligar-ho tot a Londres. Que sigui per bé. Aquest any, sí!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top