Publicitat
Ciutat

The Pinker Tones transporta el públic del Fresc a la selva tropical

Els Pinker Tones durant la seva actuació / MIREIA COMAS

L’escenari del Fresc Festival estava ple de fulles verdes que s’enfilaven pels micròfons dels tres artistes. The Pinker Tones estaven preparats per portar la imaginació de tot el públic fins a un lloc molt llunyà, l’Amazones.
Un ritme suau dóna inici al concert i amb ell, la història que estava a punt d’explicar-se. Ben aviat, els artistes presenten al públic els dos principals protagonistes que els acompanyaran en aquest viatge, el Rolf i la Flor i amb ells, els seus inseparables avis. I com no podia ser d’altra manera, a l’aventura no hi falta un científic estrambòtic, el professor Frizz. L’objectiu: Posondo, un mític situat a l’Amazones.

/ MIREIA COMAS

Els tambors i la guitarra endinsen al públic en tot un ambient de sensacions tropicals. Les senzilles cançons permeten que els nens i nenes acompanyin als protagonistes tot cantant. Mentrestant, el Rolf i la Flor caminen per la seva coneixent diferent tribus i formes de viure, cosa que suscita una pregunta important als assistents: “¿te imaginas un año entero sin ver la televisiónsin tablets ni teléfono?”. La resposta és ben clara.

Durant el camí, els diferents diàlegs amb el professor Frinz fan riure a tots els nens i nenes per la seva singularitat i que seguien expectants per l’arribada a Posondo, el lloc promès. Però a vegades, el camí és més valuós que el mateix destí, ja que els protagonistes aprenen el valor de la natura i la importància de respectar l’harmonia i l’equilibri de la selva.

La recerca de Posondo deixa de tenir sentit. Rolf s’adona que ja ha vist “tot el que havia de veure” i el més important, amb la companyia dels seus estimats. Així és com els aventurers comencen el camí de tornada al ritme alegre de l’ukulele i amb la lliçó apresa.

/ MIREIA COMAS

Publicitat
Comentaris
To Top