Publicitat
Ciutat

Crema una part del local de l’Associació de Veïns Arraona-Merinals

El local de l’Associació de Veïns Arraona-Merinals, a la cruïlla dels carrers del Tibet i de Malta, va patir un incendi aquest dissabte al matí. El foc va afectar una cortina, una finestra i les parets del seu costat, segons ha explicat el president de l’associació, Francisco García. No es van haver d’atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades.

El local, aquest dilluns després de l’incendi / CEDIDA

Aquest matí els membres de l’agrupació veïnal esperaven el pèrit per avaluar els danys. En el moment de l’incendi el local estava tancat, però García assegura que, inexplicablement, hi havia una finestra oberta que dóna al carrer i des d’on s’hauria calat el foc. Es descarta que s’hagués produït per qualsevol cosa de dintre l’edifici.

En veure el foc un veí es va apropar a apagar-lo amb un extintor. Els bombers van rebre l’avís de l’incendi a les 10.02 h i en les tasques d’extinció hi van participar tres dotacions de bombers i una unitat de la Policia Municipal.

Detall de la cortina cremada, al terra del local / CEDIDA

Publicitat
Comentaris
To Top