Ciutat

La majoria de serveis públics, oberts tot l’estiu

Foto d’arxiu del CAP de Can Rull / LLUÍS FRANCO

Sabadell no descansa per vacances. La majoria de serveis públics de la ciutat romandran oberts, alguns en horari d’estiu, durant aquest mes d’agost. Els diversos centres d’atenció primària (CAP) mantindran el seu horari habitual, sense alteracions, a excepció del consultori de Poblenou, que estarà inoperatiu fi ns al 30 d’agost.

Els residents del barri que ho necessitin hauran de fer servir el CAP La Serra de Torre-romeu, io l’Ajuntament ha proporcionat un servei gratuït d’autobús (línia 4), que s’ha de comunicar al conductor. “També hem aconseguit que es reforci l’assistència domiciliària”, explica Rubén Navarro, president de l’associació de veïns.

Biblioteques i centres cívics

Als centres cívics, aquest agost no només es manté el servei, sinó que s’amplia. Així, obriran de 15.30 h a 20.30 h, com cada any, els centres de Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull i Creu de Barberà i, com a novetat, també el de Sant Oleguer.

Les biblioteques, però, sí que penjaran el cartell de tancat per vacances fi ns a l’1 de setembre, tot i que els més lletraferits podran visitar la Biblioteca Vapor Badia de dilluns a divendres de 10 h a 21 h.

Oferta comercial

Els mercats municipals no tanquen del tot aquest estiu, però restringeixen els horaris. El Mercat Central obrirà de 8 h a 14 h, fi ns al 26 d’agost. Per la seva banda, el mercat de la Creu Alta estarà obert cada divendres de 7 h a 15 h, fi ns al 23 d’agost; mentre que el mercat de Campoamor té previst aixecar la persiana tots els divendres d’agost de 7.30 h a 14 h.

El mercat dels Merinals obrirà cada divendres de 8.30 h a 14 h, mentre que el mercat de Torre Romeu manté l’horari de tot l’any, de dilluns a dijous de 8 a 14 h i de 17 a 20.30 h i divendres i dissabte de 8 a 20.30 h. La resta de mercats municipals no modificaran els seus horaris habituals.

Comentaris
To Top