Publicitat
Ciutat

S'incendia un habitatge a causa de la bateria d'un patinet elèctric

L'habitatge que es va incendiar / CEDIDA GOOGLE MAPS

El dissabte passat es va originar un incendi a l’interior d’un immoble, suposadament com a conseqüència de la bateria d’un patinet elèctric. L'incident va tenir lloc al carrer de Sant Maties, 106. Al lloc de l’incident van intervenir-hi dues ambulàncies del SEM, dues unitats de la policia municipal i una dotació del cos de Bombers de la Generalitat. Com a conseqüència de l’incendi, una de les dues persones que residien a l’immoble, un jove de 29 anys, va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí per inhalació de fum.

Crema el quadre elèctric

També a les 9.24 h del dissabte, al carrer Gironès, 122, es va produir un incendi del quadre elèctric de l’immoble, després que els plàstics que el protegien es cremessin. Una dotació del cos de Bombers de la Generalitat va apagar el foc, que va acabar afectant la façana de l’immoble i part de l’enllumenat del carrer, que va restar parcialment sense subministrament elèctric. No es van atendre persones per intoxicació de fum ni per cremades. A més, van intervenir-hi dues unitats de la policia municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top