Ciutat

La ‘SexTruck’, una caravana pedagògica sobre sexualitat i feminisme

La SexTruck és una caravana que pretén educar sobre sexualitat i feminisme arreu de Catalunya. El projecte busca finançament i ha sigut engegat per Les Magranes, una agrupació vinculada a l’Associació Arrelant de Sabadell i formada per Anna Jeremias, Noemí Muñoz, Elisabet Dionis i Laia Ramiro, especialistes en intel·ligència eròtic-afectiva, comunicació i gènere.

Les creadores han engegat un procés de micromecenatge amb Goteo per aconseguir el finançament necessari per fer realitat La SexTruck. Es poden realitzar aportacions des de 5€ per amor al projecte fins a 500 per reservar la caravana cinc dies.

Sexualitat, afectivitat i feminisme

La prioritat de la SexTruck és formar i informar sobre la diversitat sexual i afectiva, i feminisme en l’àmbit català. Es tracta de plantar la caravana a indrets on sigui fàcil accedir a adolescents, joves i adults. Com per exemple, festivals, escoles o instituts.

“Serà un espai interdisciplinari i integratiu on en l’àmbit col·lectiu es desplegarà una visió positiva, saludable i de respecte cap el mateix cos” expliquen Les Magranes.

A l’espai exterior de la caravana, servirà de punt d’informació i consultori sexològic on atendre dubtes i qüestions sexuals. En aquest espai, també s’oferirà programació cultural feminista.

Dins la SexTruck, hi haurà un espai d’anticoncepció on conèixer els mètodes anticonceptius, un racó per la menstruació, un espai ‘toca-toca’ amb models dels genitals masculins i femenins on poder experimentar i manipular. A més, també hi haurà contingut audiovisuals didàctics i un espai bibliogràfic per aprendre també a través de la Literatura.

Comentaris
To Top