Publicitat
Diners

IDP projecta l’ampliació del centre de distribució de Supermercados Peruanos

IDP ampliació Centre Distribució Supermercados Peruanos

El grup d’enginyeria sabadellenc IDP ha iniciat les obres de la segona fase del projecte de l’ampliació del centre distribució de Supermercados Peruanos a Punta Negra (Perú) per a InRetail Properties Management. Es tracta de l’empresa perauna líder en el sector del retail amb presència a totes les regions del país mitjançant diferents segments de negoci: supermercats, farmàcies i centres comercials.

L’enginyeria sabadellenca ha acabat amb èxit la fase de projecció i direcció d’obra de la primera fase, que consta d’una àrea construïda de 61.200 metres quadrats. En aquesta segona, s’ampliaran 30.600 metres quadrats construïts més. També es projectaran les zones de circulació, estacionament i àrees auxiliars.

El nou centre de distribució està estratègicament situat a la municipalitat de Punta Negra, al Departament de Lima, i ocupa un terreny de 289.661 metres quadrats.

Consolidació al Perú

Recentment, el grup IDP va ampliar la seva seu a Lima, on treballen més de 40 professionals. Aquesta ampliació és producte de la consolidació del grup sabadellenc en aquest país sud-americà. Durant el 2018, el pes de la filial peruana respecte als ingressos globals va ser d’un 12%. La companyia preveu incrementar un 80% la facturació.

Publicitat
Comentaris
To Top