Oci i cultura

Las Buenas Costumbres acomiaden el vespre amb ritmes llatins

La banda Las Buenas Costumbres interpreta un repertori de temes llatins a La Capella de Can Gambús

La banda durant la seva actuació/ D.S.

Com cada diumenge, la Capella de Can Gambús ha aplegat un concert tribut per acomiadar el vespre d’estiu. Aquest cop, els ritmes llatins s’han apoderat del recinte gràcies al grup Las Buenas Costumbres. Al ritme de la trompeta, el bombo i la guitarra, els artistes han celebrat un concert amb els temes més famosos del panorama musical llatinoamericà aportant-li, això si, el seu toc original.


Amb més de 8 anys d’experiència, la banda ha fet concerts per tota espanya. En el seu últim disc de versions, donen una volta als temes més famosos d’artistes com Celia Cruz amb “La vida es un carnaval”Hector Lavoe amb “El cantante. La interpretació dels diferents temes ha aconseguit guanyar-se al públic sabadellenc qui també ballava i cantava les cançons. A més de les versions, la banda també han tingut temps de tocar alguns dels seus temes originals com Funky Salsa” o Puede ser”.

Sobre l’escenari, artistes seguien el ritme de la salsa tot movent els peus sense deixar de tocar. Així han deixat la seva petjada a cadascun dels temes interpretats aconseguint amenitzar el vespre al ritme de la salsa.

Comentaris
To Top