EDITORIAL

Una estabilitat necessària

El CE Sabadell va començar la lliga perdent diumenge contra el CD Castelló (0-2). La superioritat mostrada pel rival i la decepció dels jugadors i de l’afició, però, es van veure contrarestades dilluns amb la presentació del nou grup inversor estranger, que està representat per l’empresari sabadellenc establert a Londres Pau Morilla-Giner. Es tracta d’una notícia històrica que ha de garantir l’estabilitat del club durant els tres pròxims anys.

Amb aquesta base, el CE Sabadell ha de treballar amb tranquil·litat i amb objectius a mitjà i llarg termini. El tècnic Antonio Hidalgo i alguns jugadors ho saben perquè estaven presents a la presentació. L’equip haurà de millorar durant els pròxims partits si es vol evitar una temporada de patiment com la de l’any passat. En tot cas, amb això del futbol ja se sap, no és com comença, sinó com acaba.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top