EDITORIAL

La festa de les famílies i els voluntaris

Periodísticament, de la Festa Major d’enguany han atret molt l’atenció un parell de qüestions que no haurien de ser protagonistes del balanç final: la polèmica del pregó i la batalla campal del dissabte a l’Eix Macià. El pregó va ser un discurs no del tot adequat que va xocar amb una part de l’audiència que havia ocupat la plaça de Sant Roc, predisposada a boicotejar-lo sense ni sentir-lo.

Per sort, va ser un mal principi que no ha passat d’anècdota. Tampoc la batalla campal, tot i l’espectacularitat de les imatges, hauria de passar d’anècdota a categoria. L’alcohol, les drogues, la testosterona –i potser també la manca d’empatia– són els culpables previsibles d’uns fets lamentables, però aïllats. Però fora de la redacció, ha estat la festa de les famílies i dels voluntaris. Durant quasi quatre dies els carrers han estat plens de gent a totes hores, gaudint en família de les inesgotables activitats protagonitzades per centenars de sabadellencs voluntaris, apassionats per la ciutat i les tradicions. A tots, des del Diari de Sabadell, els donem les gràcies i els desitgem descans i gaudir dels bons records. Visca la Festa Major i fins l’any que ve!

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top