Ciutat

Els Mossos investiguen el robatori amb força en una sucursal bancària

Els Mossos d’Esquadra investiguen el robatori amb força que s'ha produït aquesta matinada de dilluns a l’oficina del Banc Sabadell del carrer de Bernat Metge, 73, de Gràcia. L’àrea d’Investigació Criminal té ara el cas sobre la taula i durant tot aquest dilluns l’oficina ha estat tancada, tapada per una gran lona de color blau que impedia veure el seu interior i, finalment, tota la vorera que l’envolta ha quedat precintada per la policia catalana mentre dura la investigació, que està sota secret per no perjudicar-la, segons informen fonts del cos, que no han donat més detalls. No hi ha hagut ferits.

L'oficina del Sabadell al carrer de Bernat Metge, aquest dilluns a la tarda / LLUÍS FRANCO

Durant tot el dia s’han pogut veure diversos operaris treballant en el local. La investigació ara haurà de resoldre què va motivar el robatori, qui el va cometre i esclarir la quantitat de material o de diners robats, entre d'altres. Segons algunes persones contactades pel D.S., els presumptes autors del robatori haurien encastat un camió contra l’entrada de l’oficina i s’haurien endut almenys un caixer automàtic.

Operaris treballant a l'oficina del Sabadell al carrer de Bernat Metge / LLUÍS FRANCO

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top