Publicitat
ESPORTS

Cauen dos caps de sèrie en l’Open BBVA del Club Tennis Sabadell

Les instal·lacions del Club de Tennis Sabadell acollen un torneig de gran nivell /CTS (cedida)

Normalitat amb sorpreses. Els principals favorits s’han classificat pels octaus de final del torneig Open BBVA internacional ‘Ciutat de Sabadell’ que organitza el Club de Tennis Sabadell, però han caigut un parell de caps de sèrie. Després de les absències de dos dels grans outsiders a la victòria, el català Oriol Roca, i el guanyador de l’última edició, Alvaro López San Martín -ambdós finalment es van inscriure en tornejos de nivell superior-, el certamen sabadellenc ha quedat molt més obert. Ja s’ha pogut comprovar amb partits molt competits i de més de tres hores de duració en la primera jornada de la fase final.

La principal sorpresa ha estat l’eliminació de dos caps de sèrie. El número 2, el rus Alexander Zhurbin, s’ha vist superat per un Alex Martí Pujolràs que s’havia classificat des de la prèvia (6-3, 7-6). També ha caigut el número 3, Jordi Samper, en aquest cas derrotat per un dels júniors convidats, Carlos Gimeno (6-3, 6-4). En canvi, els altres caps de sèrie s’han classificat pels quarts, cas Nikolas Sánchez Izquierdo, Manuel Pena, el suís Johan Nikles o l’argentí Juan Ignacio Galarza. Aquest dijous es jugaran els quarts de final.

D’altra banda, els dos representants del Club de Tennis Sabadell, convidats, van caure en la seva primera aparició. Joan Busoms davant el xinès Sheng Hao Zhou en la fase prèvia, i Ian Lucca Cervantes es va defensar prou bé contra Benjamin Winter, número 768 del rànquing ATP.

També es disputa el torneig de dobles. Les parelles Galarza-Pena, Nikles-Sergi Pérez, Kivattsev-Kravchenko i Pedro Vives-Benjamin Winter s’han classificat per les semifinals. Els guanyadors disputaran divendres la final.

Publicitat
Comentaris
To Top