Ciutat

Punt i seguit a la fumigació del pis on s’haurien originat les xinxes als Merinals

Primera i segona fase completades. Ahir es va dur a terme l’última fumigació del pis on s’hauria originat la plaga de xinxes als Merinals, el primer pas per desinfestar la resta de l’edifici. Tot i això, encara no es pot parlar d’un punt final al problema.

L’Ajuntament espera un informe de l’empresa de control de plagues per determinar si el tractament ha erradicat la plaga al pis en qüestió i a les zones comunes, també tractades. En cas de no ser així, caldria actuar un tercer cop.

El veí hauria intentat entrar

El veí que hauria originat la plaga, a qui l’Ajuntament ha ofert allotjament mentre duren les tasques de desinfestació, ha intentat diversos cops accedir al seu domicili. Així ho asseguren diversos veïns en declaracions al D.S., que s’han mostrat preocupats.

“Va passar la nit trucant als veïns i intentant accedir al seu immoble a través del pàrquing“, explica R.N., que assegura que els afectats han fet un front comú per impedir que entri.

El pis on presumptament s’hauria concentrat la plaga / D.S.

La resta d’afectats –almenys onze famílies– estan a l’espera de l’expedient que facilitarà la intervenció de l’Ajuntament. El regidor d’Habitatge i Serveis Socials, Eloi Cortés, calcula iniciar tràmits de cara a la setmana vinent.

“L’empresa que s’encarregarà de la fumigació analitzarà l’afectació de cada pis per concretar el pressupost i tipus de tractament”, ha assegurat Cortés.

Deu afectats per picades de xinxes als Merinals

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top