Publicitat
Ciutat

Dues-centes persones mostren el seu suport a la Policia Nacional

La concentració s’ha desenvolupat sense incidents i sense que es tallés la circulació a la Gran Via

Manifestants unionistes davant la comissaria de la Policia Nacional / D.S.

La comissaria de la Policia Nacional de Sabadell, a la Gran Via, ha estat escenari aquest dijous d’una concentració ben diferent a la de dimarts passat. En aquesta ocasió, uns dos-cents unionistes s’han reunit a les nou de la nit davant l’edifici per mostrar el seu suport a les forces de seguretat espanyola. Entre els assistents hi havia la regidora de Ciutadans Lorena Casado, i el president i ex-regidor del Partit Popular de Sabadell, Esteban Gesa.

La concentració s’ha desenvolupat sense incidents i amb poca presència policial: tansols algunes patrulles de la Policia Municipal i una dels Mossos d’Esquadra. Així com un equip de sanitaris, que no ha hagut d’intervenir. Davant la comissaria, això sí, prop d’una vintena de policies nacionals han estat dempeus i a cara descoberta acompanyant els manifestants durant tota la concentració.

A l’altra banda de la tanca de seguretat, càntics: “Esta es nuestra Policía”, “Yo soy español”,i “Torra a prisión”. Tampoc han mancat vivas al Rei, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil i, fins i tot, els Mossos. Entre els cotxes que passaven per la Gran Via, per la qual s’ha pogut circular en tot moment, algun toc de clàxon en suport als concentrats, que ocupaven només un carril de la calçada.

Publicitat
Comentaris
To Top