Ciutat

Comencen les obres per millorar la cruïlla dels carrers de Santa Teresa i de Quevedo

La cruïlla dels dos carrers afectats / GOOGLE MAPS

L’Ajuntament ha començat aquest dijous les obres per rehabilitar la cruïlla dels carrers de Santa Teresa i de Quevedo, al costat de la torre Turull, al barri de Covadonga. L’actuació permetrà ampliar i pavimentar la vorera i elevar el pas de vianants, a més d’incorporar millores al sistema de clavegueram.

L’obra té una durada aproximada de 2 mesos i, per tant, hauria d’estar enllestida abans d’acabar l’any. Durant aquest temps, la cruïlla quedarà restringida al trànsit. Els vehicles que entrin pel carrer de Felip Benessat i el carrer de Romeu podran sortir cap al carrer de Covadonga, ja que el carrer del Marquès de Ciutadilla canvia el sentit de circulació. En tot moment, els veïns dels carrers de Santa Teresa i de Quevedo podran entrar i sortir dels guals particulars.

Comentaris
To Top