Publicitat
Esports

El Sabadell rep l’Espanyol B amb l’objectiu de consolidar-se a la zona de privilegi

És el 'Partit del soci' i s'espera una bona entrada a la Creu Alta / Ll. Franco

Traslladar les excel·lents prestacions com a visitant a casa. Aquest és el gran objectiu del Centre d’Esports en la 9a jornada de lliga davant l’Espanyol B el diumenge a partir de les 17.30 hores en un partit dedicat al soci. Els abonats gaudeixen de dues invitacions gratuïtes de la seva zona, circumstància que pot afavorir una bona entrada a la Creu Alta. També hauria de ser un al·licient la posició de ‘play-off’ -ara mateix és quart- que defensarà el conjunt d’Antonio Hidalgo.

El dolç moment del conjunt arlequinat -ja són 7 jornades sense conèixer la derrota- s’ha fonamentat en el gran balanç com a visitant. Ara, el vestidor arlequinat vol ratificar la seva candidatura a la zona de privilegi a l’Estadi creualtenc. “Hem d’assaborir i gaudir d’aquests moments, però sempre amb mesura i la màxima exigència”, subratlla el tècnic Antonio Hidalgo.  Avisa, però, que l’Espanyol B té “jugadors de gran qualitat que segur veurem a Primera Divisió. També domina diferents registres. Sap dominar els partits i també sap patir quan cal”.

Publicitat

Un altre aspecte interessant serà la lluita per la pilota. La possessió és clau pel sistema arlequinat. “Qui tingui més temps la pilota, tindrà més opcions de guanyar. Això et dóna el control del partit, però també hem de fer més mal a través de la possessió”, reclama Hidalgo. L’onze no oferirà grans canvis, però els moviments que va fer a Llagostera -es van quedar a la banqueta Pedro Capó i Pajarero- conviden a pensar en possibles rotacions, si és que es poden considerar així. “Jo estic encantat de disposar del màxim nombre de jugadors possibles. Tenim una plantilla curta per les circumstàncies, però tots els disponibles tenen possibilitats de jugar”. No ho faran Aleix Roig i Boris, en ple procés de recuperació de les seves lesions.

L’Espanyol B arriba a la Creu Alta sota el signe de l’empat. Cinc dels 8 partits disputats fins ara han acabat en taules, però només ha encaixat una derrota (el 2-1 a Lleida). El tècnic és l’experimentat José Aurelio Gay, també exjugador espanyolista, i a les seves files destaca el sabadellenc i exarlequinat Max Marcet, qui va estar a prop de tornar a casa aquest estiu, però finalment va decidir seguir a l’Espanyol per tercera temporada. El partit serà dirigit pel col·legiat Miguel García Aceña, del Comitè valencià.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top