Publicitat
Esports

Antonio Hidalgo: "Això que estem fent és molt difícil"

Antonio Hidalgo, durant el partit davant el filial blanc-i-blau / Lluís Franco

Les reaccions del tècnic del CE SabadellAntonio Hidalgo, després de la victòria davant l'Espanyol B (3-1)

Sobre el guió del partit: Sabíem que si anàvem a dalt i aconseguíem treure'ls la pilota ells no es trobarien còmodes i en moltes fases del partit ho hem aconseguit. Sí que és cert que en els primers minuts han aconseguit trobar el Max, que entre línies és un jugador molt perillós, i han gaudit d'uns quants serveis de cantonada. A partir del minut 20, però, hem aconseguit tenir més la pilota i hem estat una mica més bé. A continuació, amb el penal i l'expulsió, el guió del partit ja ha canviat. Al descans, he dit als jugadors que havíem de seguir en la mateixa línia i crec que a la segona part així ha estat.

La jugada del penal. Un bon exemple de l'actitud del Centre d'Esports avui i la gran majoria dels partits: el futbol cada vegada està més igualat i quan pateixes perquè no tens la pilota, la teva obligació és moure les cames perquè la situació canviï. Tenim la sort que al vestidor hi ha jugadors que tenen un físic brutal amb una implicació màxima amb pilota i sense que ens donen aquestes situacions en els partits. Al final, això també és jugar.

Situació a la taula: Hem de donar valor al que estem fent. És clar que hem de millorar coses i m'agradaria molt jugar com a Llagostera. Els jugadors han de veure que això que estem fent és molt difícil i més, venint d'on ve el Sabadell. Les jornades van passant i l'equip està allà –play-off–, això vol dir que estàs fent bé les coses.

Tot i les baixes, l'equip respon: Sembla que guanyar sigui molt fàcil i no ho és. Tenim 18 jugadors i no sé exactament quant temps trigaran els que no poden estar amb nosaltres. Vull aprofitar per enviar-li una abraçada molt forta a l'Antonio –Romero– després de passar la nit a l'hospital per culpa d'una petita infecció.

Publicitat

Connexió amb l'afició. L'equip enganxa: Hem de donar molt de mèrit als aficionats que ens fan costat. Estic content perquè l'equip ha connectat amb la graderia i això és molt important.

El canvi d'Aleix per Pajarero: L'Aleix ve de molts mesos de baixa i tenia una mica de molèsties al bessó.

El paper d'Aarón Rey: És un jugador amb moltíssima qualitat que en segons quines situacions del partit ens dona una marxa més. És una posició on hi ha molta competència.

Aarón Rey: "Cada vegada ens trobem millor"

El jove Aarón Rey ha entrat en el minut 70 i ha donat aire fresc a l'equip, participant en moltes accions d'atac. "Necessitàvem una victòria així perquè la gent marxi convençuda. Tots els partits de Segona B són complicats, però cada vegada ens trobem millor".

El migcampista gallec reconeix que el "2-1 ens ha desubicat una mica. Teníem el partit controlat i sempre pot sortir algun dubte, però per sort ha arribat el tercer gol i no hem hagut de patir al final". També ha notat el bon ambient de la graderia. "La gent va pujant al carro i això ens ajuda moltíssim sobre el camp. Ara toca treballar i seguir en aquesta línia".

El Sabadell guanya amb solvència i es consolida a zona de ‘play-off’ (3-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top