Ciutat

Cancel·lada una manifestació unionista a Torreguitart per falta d’assistència

L'organització havia demanat portar banderes espanyoles i catalanes / LLUÍS FRANCO

Convocades a través del perfil de Twitter Jóvenes Sabadellenses, una trentena de persones s’ha reunit a la plaça Pompeu Fabra de Torreguitart per defensar la unitat d’Espanya, aquest dissabte a les 18 h. En vista de la poca afluència, molts assistents han abandonat la concentració, que s’ha acabat quedant amb menys de la meitat dels manifestants que hi havia inicialment. Aleshores, l’organització, que pretenia arribar fins a la plaça Sant Roc per plantar-se a davant l’Ajuntament, ha decidit cancel·lar la mobilització.

En la petició policial per convocar la manifestació, l’organització havia previst l’assistència d’un centenar de persones. A través de les xarxes socials, el grup havia esperonat els manifestants a portar la bandera espanyola i la catalana.

El motor de la concentració era defensar la unitat d’Espanya i donar suport a les actuacions de la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra en les protestes en reacció a la sentència del Tribunal Suprem, a més de denunciar “la violència independentista”.

Comentaris
To Top