Publicitat
Esports

El Vic fa bons els pronòstics davant el Sabadell Nord (1-2)

El tècnic Quico Díaz en una imatge d'arxiu /Ll. Franco

No ha pogut ser. El Sabadell Nord ha encaixat la segona derrota consecutiva al Municipal de Ca n'Oriac davant el Vic, un dels ferms candidats a l'ascens a Tercera Divisió (1-2).

El partit, condicionat pel fort vent que des de primera hora bufa a la ciutat, ha enfrontat a dos equips que al llarg dels 90 minuts han volgut tenir el domini en el joc amb diverses fases per a cada conjunt. Els visitants, amb un equip dissenyat per lluitar per la zona alta de la taula, han estat els primers a avançar-se al marcador amb un gol molt matiner. Gerard Verdaguer Peke, omnipresent en el mig del camp vigatà, ha obert la llauna amb un bon xut des de la frontal que ha fet inútil l'estirada de Lluri (0-1). Eren els millors minuts dels visitants. De mica en mica, però, el Sabadell Nord ha trobat els espais per contactar amb els homes de l'atac sabadellenc i les forçes s'han igualat. Poc després del quart d'hora de joc, una cavalcada, marca de la casa de David López, ha estat el preludi de l'empat a 1. Des de la línia de fons, assistència perfecte al segon pal perquè Marc Martí, lliure de marca, fes el primer gol del Sabadell Nord. La diana dels sabadellencs ha estat una glopada d'aire fresc que ha permès gaudir dels millors moments de l'equip. Els de Quico Díaz, amb ràpides triangulacions buscant l'esquena vigatana, han posat setge a la porteria rival amb diverses arribades a la zona de tres quarts. En el minut 33, un servei de cantonada de Marc Martí s'ha enverinat i a punt ha estat de significar l'1 a 2. L'aturada del porter ha caigut als peus de Jairo, que amb tot de cara, no ha pogut trobar el camí del gol.

Publicitat

A l'inici del segon temps, mateix guió que a la primera meitat. La falta de contundència ha estat letal per segona vegada consecutiva: bona jugada individual de Marc Vilajosana per la banda dreta de l'atac vigatà i Ignasi Armengou, que arribava de segona línia, no ha perdonat per tornar a avançar els visitants (1-2). Aquest gol ha fet mal als de Quico Díaz que, a diferència del primer temps, han tingut moltes dificultats per arribar a la porteria rival. Les entrades de Luis Pajares i Jandro no han servit de desllorigador i l'equip s'ha hagut de tornar a encomanar a David López. Tot i intentar-ho en diverses jugades individuals, l'equip no ha gaudit pràcticament de cap jugada de perill mentre a l'altra àrea, les aturades de Lluri mantenien amb vida a l'equip. En el darrer sospir, Jairo hauria pogut esgarrapar un punt amb una jugada a dins de l'àrea que ha acabat en no res.

Consulta els resultats de la jornada dels equips sabadellencs

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top